keskiviikko 1. lokakuuta 2014

#MURICA, osa 5

Noni, nyt on aika kauan viime kerrasta nii koitan kirjottaa mahollisimman lyhyeesti nää asiat.

Nyt oon alkanu päästä mukaan porukoihin koulussa ja päässy kunnolliseen arkeen mukaan, eli kouluun. Täällä koulu on kaikki kaikessa ja melkeen kaikki vapaa-ajan tekeminen tulee koulusta. Jos se ei liity kouluun niin sulla pitää olla aika hyvin tiedossa mihin meet, millon meet, kenenkaa meet, miten meet eli kuka ajaa, kuka teitä valvoo, jne. jne. Täällä ei pahemmin pelleillä kotiintulo- ajoissa ja yökylä keikoissa.

Koulu täällä on välillä naurettavan helppoa ja joskus samalla tasolla Suomen kanssa. Kaikki seniori kurssit on vaikeita koska en tiedä vielä kaikkia sanoja. Opettajat ei anna yhtään periks ja läksyjä tulee yhessä päivässä noin 3- 5 eli noin 2.5h läksyjä. Jos et tee läksyjä, saat hylätyn.

Kokeet täällä on monivalintoja ja lyhyitä vastauksia, eli noin 55 monivalintaa ja sit lyhyet vastaukset on esim. kuka oli John Rockefelller? sain täydet kun vastasin öljyparoni amerikassa noin 1850-1900 luvulla. Voin laittaa kokeista kuvia jos haluutte mut monivalintoja me ei saada takaisin koska siihen on kolme erillistä paperia (vastausapaperi, kysymykset ja suttu).


Melkeen jokasella tai jokatoisella tunnilla on pop quiz... 5 kysymystä johon riittää 3 sanaa vastaukseks, esim. Missä Suomi sijaitsee? Euroopassa. Jee täydet pisteet! #MURICA.

Viime viikko oli aikamoista menoa ja melskettä. Viime viikolla oli kuuluisa Homecomming week, eli jokapäivä pukeudutaan jonkun teeman mukaan joka liittyy jollain tavalla homecomming viikon päättävään ''juhlaan''. Tänä vuonna teemana oli under the sea

https://www.youtube.com/watch?v=GC_mV1IpjWA

Eli siis oli rantapäivää, sukelluspäivää, jne. Ja perjantaina oli Homecomming peli viereistä kylää vastaan,, me hävittinn 21-7.




lauantaina aamulla oli herätys klo 06 golf turnaukseen, jonka jälkeen oli illallinen ja homecomming viikon päättävä juhla!




Kivasti paloin tuolla turnauksessa kun aurinko paistoi ja oli noin 32 astetta lämmintä! :)


siinä homecomming juhlan parin.




Sunnuntaina oli jokavuotinen paraati joka muistutti aikalailla penkkareita, kaikki heittää karkkia lapsille. Paraatissa oli mukana kaikki järjestöt ja koulun joukkueet ja jopa kirjasto + kirkko. Mä olin vaihto- oppilas rekassa 3 muun vaihto- oppilaan kanssa.


(tottakai siellä on se #MURICA!!!!!)





Ja kaikille niille joita kiinnostaa golffi, me pelataa aina 9 normaaleissa ''peleissä'' mutta turnauksissa aina 18, mun keskiarvo peleissä on nyt 47 lyöntiä ja turnauksissa noin 93- 95 lyöntiä. Parhaat pelaa par golffia eli noin 35-36 lyöntiä.

Mulla on pari kuvaa koulun sisältä ja neki jouduin ottaa vapaa- ajalla koska kouluun ei saa viedä puhelimia saatikka käyttää niitä... Kysyin et mitä jos on kipeenä ja mun tarvii mennä himaa nii mitä me sit tehää ku mulla ei oo autoa taikka lupaa ajaa sellasta? Vastauksen tuli et sit ootat koulussa niin kauan et sun vanhemmat ettii sua ja tulee kouluun kysyy et mis Eetu on xD #MURICA

https://www.youtube.com/watch?v=LDZX4ooRsWs varmaan raiskatuin biisi ikinä..... ja se ei ees oo hyvä! :-(  Terveisiä kaikille sinne kotipuoleen! <3 https://www.youtube.com/watch?v=cLVbpbJMBpU


1 kommentti:

  1. Eetu, olipa mukava kuulla, että olet kotiutunut ja päässyt arkeen kiinni.
    Toivottavasti jaksat kirjoittaa, sillä kuulumisiasi on tosi mukava lukea.
    Ja noi kuvat - niitä lisää, ne kertoo enemmän kuin tuhat sanaa . . . <3
    Kaikilta terveisiä, Tuula

    VastaaPoista