keskiviikko 3. syyskuuta 2014

#MURICA, osa 3

Nyt ollaan päästy näkemään vähän Jenkkien karnevaali herkkuja ja millasta on olla koulussa täällä jorpakossa!

En aatellut et tää tuppukylän koulu ois mitenkää ihmeellisen iso mut ku kävelin sisää nii tajusin et se oli vähä isompi ku kuvittelin


Noin 20 luokkaa yhellä käytävällä ja käytäviä on 3, sit 2 isoo salia, siihen päälle puutyöluokka, iso aula + ruokala ja sit viel kirjasto. Miks näin iso koulu 450 oppilaalle? #MURICA!

Aattelin et mun host veljet on ärsyttäviä, puhuu liikaa autoista ja ei pysy paikallaan. Joo ei kyl tuol koulussa on kymmenen kertaa pahempia viel, nyt tokana päivänä ehin jo sanoo yhelle freshmanille (high schoolin nuorimmalle) suomeks et nyt se turpa umpee ja lopeta toi helvetin juokseminen! Sit tajusin vast et puhuin suomee....


No sit päästää siihe festivaali kohtaan. Eli tää festivaali oli noin tunnin ajomatkan päässä meidän kotoolta ja sen oikea nimi oli Country Fair. Aattelin et jees pääsee kattoo demolition derbyä ja syömää hodareit! Ku päästii paikan päälle nii odotukset murskas jo se ensimmäinen näky kun portilla oli kaks lehmää ja ne oli sit kivasti paskonu sen koko sisäänkäynnin edustan! Country Fair tarkottaa siis noin 4 huvipuiston laitetta, noin 40 roskaruokapaikkaa (hodareita, corn dogeja, popcornia, limua, kaikenlaisia hamppareita, iso sairas määrä raskalaisia) ja 5:tä isoa tallia täynnä eläimiä.




Näkyä kaunisti sitten viel tän näköset ihmiset


Oon nyt 2:n koulupäivän aikana oppinut että Jeesus on kaiken ao, homot helvettii ja tummaihoiset on roskaa. Tiesin et tääl on rasismia mut jos sanot jotai vastaa nii sua aletaan haukkumaan ''Neger lover''.

Kaikesta tästä hulluudesta huolimatta alan vihdoin viihtymään täällä yhä enemmän ja enemmän!

https://www.youtube.com/watch?v=fiore9Z5iUg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti